EN
Telefonske konferencije za investitore

Telefonske konferencije za investitoreDana 30. listopada 2019. održana je telefonska konferencija za investitore povodom objave financijskih rezultata za prvo polugodište 2019. godine. Transkript telefonske konferencije možete preuzeti ovdje, a prezentaciju koja prati transkript u rubrici Prezentacije.
 

Dana 16. listopada 2018. održana je telefonska konferencija za investitore povodom objave financijskih rezultata za prvo polugodište 2018. godine. Transkript telefonske konferencije možete preuzeti ovdje, a prezentaciju koja prati transkript u rubrici Prezentacije.
 

Dana 14. lipnja 2018. održana je telefonska konferencija za investitore povodom objave konsolidiranih godišnjih financijskih rezultata. Transkript telefonske konferencije  možete preuzeti ovdje, a prezentaciju koja prati transkript u rubrici Prezentacije.
 

Dana 30. listopada 2017. održana je telefonska konferencija za investitore povodom objave financijskih rezultata za prvo polugodište 2017. godine. Transkript telefonske konferencije  možete preuzeti ovdje, a prezentaciju koja prati transkript u rubrici Prezentacije.
 

Dana 7. lipnja 2017. održana je telefonska konferencija za investitore povodom objave financijskih rezultata za 2016. godinu. Transkript telefonske konferencije  možete preuzeti ovdje, a prezentaciju koja prati transkript u rubrici Prezentacije.