EN
O ljudskim potencijalima

O ljudskim potencijalima


U Hrvatskoj elektroprivredi kontinuirano razvijamo najbolje prakse upravljanja ljudskim potencijalima i ulažemo u razvoj kompetencija svojih radnika koji su naša najveća vrijednost i konkurentna prednost  u sve izazovnijim uvjetima poslovanja na otvorenom tržištu.
 
Temelj našeg dugogodišnjeg uspjeha su radnici koji raspolažu specifičnim stručnim, ali i multidisciplinarnim znanjima nužnima za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Različite djelatnosti koje se obavljaju u trgovačkim društvima HEP grupe omogućavaju idealno okruženje za razvoj svih potencijala naših radnika.

Hrvatska elektroprivreda više od jednog stoljeća razvoj i poslovni uspjeh temelji na suradnji vrsnih stručnjaka koji svojom predanošću i dugogodišnjim iskustvom pridonose održivosti i pouzdanom funkcioniranju elektroenergetskog sustava Republike Hrvatske.

Potičemo cjeloživotno obrazovanje svojih radnika kontinuirano ulažući u njihov profesionalni i osobni razvoj čime osiguravamo primjenu najnovijih spoznaja u svim segmentima poslovanja.