EN
Natječaj za donacije 2022.

Natječaj za donacije 2022.

Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2022. godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 22. ožujka 2022. u 16.00 sati

Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Postupak je opisan u Uputi za prijavitelje koju možete preuzeti ovdje.

U skladu s uvjetima Natječaja zaprimljeno je 1100 prijava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 205 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.
 
S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.
 
 
Popis dobitnika donacija možete pogledati ovdje.
 
 
 
Izvješće o provedbi projekta/programa
 
Krajnji rok za dostavu izvještaja je 31. 12. 2022.  godine. Izvještaj je moguće dostaviti i prije navedenog roka.
  
Izvještaj se dostavlja putem elektroničke pošte na e-mail adresu: donacije2022@hep.hr.
 
Za izvještaj molimo obavezno koristite obrasce:
  •         Izvješće o provedbi projekta preuzmite ovdje (docx)
  •         Financijski izvještaj o utrošenim sredstvima preuzmite ovdje (xlsx).

Prilikom izrade izvještaja vodite računa o troškovima koje ste zatražili od HEP-a u troškovniku dostavljenom uz prijavnicu - jedino će ti troškovi biti odobreni. Uz izvještaj je potrebno obavezno dostaviti i dokaze o realizaciji tih troškova (račune, izvode, ugovore o djelu itd.).