EN
Investitori

Investitori

Hrvatska elektroprivreda d.d. je, obzirom na veličinu i energetsku djelatnost, od strateškog značaja za gospodarstvo Republike Hrvatske.

HEP ima razvijene  partnerske odnose sa velikim investitorima, svim najznačajnijim domaćim i međunarodnim bankama i ostalim financijskim institucijama koje prate poslovne aktivnosti HEP-a.

Svojim aktivnostima na financijskom tržištu, HEP se nametnuo kao pouzdan i prepoznatljiv partner za poslovnu, financijsku i investicijsku javnost.

Izlaskom na međunarodno tržište kapitala u 2012. i 2015. godini, HEP je usvojio primjenu strožih pravila korporativnog poslovanja - transparentnost, ažurnost, točnost – s naglaskom na otvorenost prema investitorima, koji očekuju da ih se pravodobno informira o poslovnim rezultatima, budućim aktivnostima i ostvarenju planova.

Na ovim stranicama za investitore možete pronaći obavijesti izdavatelja, informacije o aktualnim financijskim rezultatima kao i pregled poslovanja i korporativnog upravljanja HEP-a, informacije o vrijednosnim papirima HEP-a.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju, a naš kontakt možete pronaći ovdje.