EN
Natječaj za donacije 2024.

Natječaj za donacije 2024.

Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2024. godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 27. veljače 2024. u 16.00 sati

Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Postupak je opisan u Uputi za prijavitelje koju možete preuzeti ovdje.
 
U skladu s uvjetima Natječaja zaprimljene su 764 prijave. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala 196 projekata i programa udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.
 
S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.
 
Popis dobitnika donacija možete pogledati ovdje.
 
 
Izvješće o provedbi projekta/programa
 
Krajnji rok za dostavu izvještaja je 31. 1. 2025.  godine. Ako ranije realizirate projekt, izvještaj je moguće dostaviti i prije navedenog roka.
  
Izvještaji se dostavljaju elektronskim putem na e-mail: donacije2024@hep.hr.

Za izvještaj molimo obavezno koristite obrasce:
  • Izvješće o provedbi projekta preuzmite ovdje (docx)
  • Financijski izvještaj o utrošenim sredstvima preuzmite ovdje (xlsx).
 Prilikom izrade izvještaja vodite računa o troškovima koje ste zatražili od HEP-a u troškovniku dostavljenom uz prijavnicu - jedino će ti troškovi biti prihvaćeni. Uz izvještaj je potrebno obavezno dostaviti i dokaze o realizaciji tih troškova (račune, izvode, ugovore o djelu itd.).