EN
Natječaj za donacije 2018.

Natječaj za donacije 2018.

Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 30. ožujka 2018. u 16.00 sati. 
 
Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava.  Postupak je opisan u Uputi za prijavitelje koju možete preuzeti ovdje.
 
Na natječaj  je stiglo 1.095 valjanih prijava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 262 udruge, ustanove i organizacije civilnog društva.
 
S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.
 
Popis dobitnika donacija možete pogledati ovdje.
 

 

Izvješće o provedbi projekta/programa

 
Krajnji rok za dostavu izvještaja je 28. veljače 2019.  godine. Izvještaj je moguće dostaviti i prije navedenog roka.
  
Izvještaj se dostavlja putem elektroničke pošte na e-mail adresu: donacije2018@hep.hr.
 
Za izvještaj molimo obavezno koristite obrasce:

  • Izvješće o provedbi projekta preuzmite ovdje
  •  Financijski izvještaj o utrošenim sredstvima preuzmite ovdje.

 
Prilikom izrade izvještaja vodite računa o troškovima koje ste zatražili od HEP-a u troškovniku dostavljenom uz prijavnicu - jedino će ti troškovi biti odobreni. Uz izvještaj je potrebno obavezno dostaviti i dokaze o realizaciji tih troškova (račune, izvode, ugovore o djelu itd.).