EN

HEP nagradio studente u Osijeku

08.05.2012.
Na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, danas su nagrađeni najbolji studenti, a dvojici studenata novčane je nagrade dodijelio HEP.

Nagrađeni su Jurica Perko, student druge godine sveučilišnog studija elektrotehnike, smjer elektroenergetika, te Igor Ralić, student druge godine sveučilišnog diplomskog studija računarstva. Nagrade im je uručio Tomislav Šerić, član Uprave HEP-a za prijenos i distribuciju, koji je tom prigodom rekao:
 
- U HEP-u imamo samo 34 djelatnika mlađa od 25 godina, što samo po sebi govori kakva nam je dobna struktura. Ovo govorim zato što nas u HEP-u očekuje reorganizacija i optimiranje poslovanja za sudjelovanje na budućem otvrenom tržištu. Za sve to bit će nam potrebni i novi, mladi, stručni ljudi. Onakvi kakvi izlaze s ovog fakulteta.

Svečana sjednica Fakultetskog vijeća održana je u prigodi 34. godišnjice osnutka Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku. Na sjednici su uz studente bili nazočni i dekan ETFOS-a prof.dr.sc. Radoslav Galić, rektorica Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera prof.dr.sc. Gordana Kralik, dekani i prodekani s osječkog sveučilišta predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka prof.dr. Josip Vrbošić, te predstavnici brojnih suradničkih tvrtki, između ostalih i HEP-a.