EN
Natječaj za donacije 2020.

Natječaj za donacije 2020.

Natječaj za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2020. godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 17. svibnja 2020. u 16.00 sati. 

Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Postupak je opisan u Uputi za prijavitelje koju možete preuzeti ovdje.

Na natječaj za dodjelu donacija je stiglo 1.024 valjane prijave. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 263 udruge, ustanove i organizacije civilnog društva.

S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.

Popis dobitnika donacija možete pogledati ovdje.
 
 

Izvješće o provedbi projekta/programa

 
Krajnji rok za dostavu izvještaja je 31. siječnja 2021. godine. Izvještaj je moguće dostaviti i prije navedenog roka.
  
Izvještaj se dostavlja putem elektroničke pošte na e-mail adresu: donacije2020@hep.hr.
 
Za izvještaj molimo obavezno koristite obrasce:
  • Izvješće o provedbi projekta (docx
  • Financijski izvještaj o utrošenim sredstvima (xslx)
 
Prilikom izrade izvještaja vodite računa o troškovima koje ste zatražili od HEP-a u troškovniku dostavljenom uz prijavnicu - jedino će ti troškovi biti odobreni. Uz izvještaj je potrebno obavezno dostaviti i dokaze o realizaciji tih troškova (račune, izvode, ugovore o djelu itd.).