EN

Više od 700 poduzetnika na susretima s kupcima HEP Opskrbe

10.12.2015.
Tradicionalni, četvrti Susret kupaca HEP Opskrbe održao se i ove godine u četiri hrvatska grada. Nakon Opatije, Osijeka i Splita, završni susret održan je danas u Zagrebu.

U ovogodišnjem programu sudjelovalo je više od 700 uglednih gospodarstvenika, najvećih kupaca električne energije iz čitave Hrvatske. Redom su to veliki proizvođači, energetski najzahtjevniji korisnici usluga HEP Opskrbe, vodećeg opskrbljivača električnom energijom koji u Hrvatskoj  opskrbljuje više od 45 000 poduzetnika.

Ovogodišnji Susret kupaca HEP Opskrbe u znaku je obilježavanja 25 godina postojanja Hrvatske elektroprivrede i 120 godina elektroenergetske djelatnosti u Hrvatskoj. Susret je protekao u svečarskom raspoloženju kojem je, uz veliki broj kupaca električne energije i članove uprave HEP-a,  prisustvovao i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. Skupu su se izjavama u prigodnom filmu obratili  predstavnici Agrokora, Mlinara, Viktora Lenca, Končara, Hrvatske obrtničke komore, DM-a, VIP-a, Cemexa, Holcima, Messera, Ericssona i drugih hrvatskih tvrtki  koji su istakli svoje motive suradnje i dugogodišnjeg partnerstva s HEP-om. Među  poslovnim partnerima HEP Opskrbe predstavljene su i tvrtke u stranom vlasništvu, poput DS Smitha iz Belišća i Cimosa, koje posluju u više susjednih država, a na svim ih tržištima električnom energijom opskrbljuje HEP, što pokazuje da se najavljena strategija širenja HEP grupe u regiju ubrzano ostvaruje.

Direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša,  čestitala  je gostima dolazeće blagdane te  poručila: Temelj uspješnog poslovanja HEP-a i HEP Opskrbe  tradicija je koja se temelji na 12 godina HEP Opskrbe, 25 godina Hrvatske elektroprivrede i 120 godina  elektroprivredne  djelatnosti u Hrvatskoj. Surađujemo, razvijamo se zajedno s vama, vaši su uspjesi  i naši uspjesi, a vaše su potrebe  naša  obveza.