EN
Objavljeno Izvješće o održivosti HEP grupe za 2017. godinu

Objavljeno Izvješće o održivosti HEP grupe za 2017. godinu

29.06.2018.
HEP je na svojim internetskim stranicama objavio nefinancijsko izvješće -  Izvješće o održivosti HEP grupe za 2017. godinu.

Izvješće o održivosti HEP grupe za 2017. godinu četvrto je  po redu izvješće o održivosti HEP grupe (prvo je objavljeno za 2013.-2014. godinu).  Izvješće je sastavljeno prema sržnoj opciji smjernica GRI Standarda te u cilju što veće  transparentnosti uključuje podatke prema  pokazateljima Sektorskog dodatka za energetiku.

Prije zasebnih izvješća o održivosti, HEP grupa je o svojim nefinancijskim utjecajima izvještavala već više od desetljeća u sklopu svojih redovnih godišnjih izvješća. U svakom novom izvješću nastojimo detaljnije opisati naše utjecaje na ekonomiju, društvo i okoliš te kako tim utjecajima upravljamo.

Trudimo se svake godine povećati kvalitetu opisa materijalnosti te uključivati naše dionike. Zato nam je vrijedna svaka povratna informacija te stoga pozivamo čitatelje, naše dionike, da pročitaju ovo izvješće te s nama podijele dojmove o njegovom sadržaju.