EN

Novi broj HEP Vjesnika

15.04.2014.
Objavljen je novi broj HEP Vjesnika (274/314 za mjesec ožujak). Iz sadržaja izdvajamo teme i događaje o kojima nismo izvještavali na našim internetskim stranicama.

U istraživanju portala Moj Posao "Poslodavac prvog izbora" HEP je zauzeo osmo mjesto.

Hrvatski Alumni klub IEDC Poslovne škole Bled organizirao je natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva, .na kojem je po prvi put sudjelovao i tim mladih stručnjaka iz HEP-a.

U Plominu su stručnjaci HEP Proizvodnje održali radionicu za stručnjake iz regije u vezi s proračunom emisija iz sektora energetike, u sklopu europskog projekta ECRAN.

HEP se priprema da u strateškim dokumentima Republike Hrvatske za korištenje sredstava europskih strukturnih i investicijskih fondova za razdoblje 2014.-2020. utvrdi područja ulaganja od interesa za HEP grupu.

Hidroelektrane u sustavu Proizvodnog područja Zapad u prva tri mjeseca ove godine već su proizvele više od polovice količine planirane za čitavu godinu.

Završen je kapitalni remont drugog agregata reverzibilne hidroelektrane Velebit, koji je u razdoblju od posljednjeg kapitalnog remonta bio u pogonu 22 413 sati uz čak 1 939 pokretanja.

Obavljena je velika rekonstrukcija postrojenja trafostanice 110/35 kV Obrovac, tijekom koje je izgrađeno i novo dalekovodno polje za potrebe vjetroelektrane Zelengrad.

Radnici HEP ODS-a su u Posavskim Podgajcima još jedno rodino gnijezdo osigurali od električnog udara, u sklopu projekta Zaštita i očuvanje bijele rode u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
 
U Termoelektrani-toplani Osijek provedena je pokazna vježba operativnih snaga zaštite i spašavanja s područja Osječko-baranjske županije.

HEP Vjesnik pročitajte ovdje.