EN
HEP uručio nagradu najboljem studentu FER-a

HEP uručio nagradu najboljem studentu FER-a

24.11.2017.
Fakultet elektrotehnike i računarstva danas je u Zagrebu obilježio 61. godišnjicu, a jednu od nagrada najboljem studentu uručio je direktor Sektora za strategiju i razvoj HEP-a d.d. Kažimir Vrankić.

U punoj fakultetskoj dvorani Auditorium Maximum dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim studentima prema prosjeku ocjena na studiju elektrotehnika i informacijska tehnologija i na studiju računarstva, te Brončana plaketa „Josip Lončar“.

Direktor Sektora za strategiju i razvoj HEP-a d.d. Kažimir Vrankić uručio je Nikoli Bunčiću nagradu „Josip Lončar“ za najboljeg studenta Fakulteta na diplomskom studiju Elektrotehnika i informacijska tehnologija, smjer Elektroenergetika.

Dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva prof.dr.sc. Mislav Grgić istaknuo je kako je FER u 2017. godini bio prvi izbor najvećem broju maturanata u Hrvatskoj (1360), a njihova kvota upisa je 650. U 2016./2017. godini uključeni su u 188 projekata, 113 domaćih i 75 međunarodnih, te im je u planu u naredne dvije godine zaposliti oko 150 ljudi.