EN
HEP ponovno daruje nova računala osnovnoškolcima

HEP ponovno daruje nova računala osnovnoškolcima

15.02.2016.
U suradnji s Narodnim radijem, HEP je danas, drugu godinu za redom, započeo akciju u kojoj će osnovnim školama diljem Hrvatske donirati 35 novih računala.

Potaknuti velikim brojem prijava kojih je bilo više od stotinu u prošlogodišnjoj akciji te lošim stanjem informatičkih učionica u Hrvatskoj, i ove godine nastavljamo s akcijom s ciljem da opremimo što više osnovnih škola novim računalima i na taj način našim malim genijalcima pružimo priliku za stvaranje novih znanja i uspjeha.

Ukupno 35 računala čeka svoje nove korisnike. Prednost će imati one škole koje uopće nemaju informatičku učionicu i one u kojima je najviše učenika po jednom računalu.

Dragi naši osnovnoškolci, osvrnite se oko sebe, snimite video u kojem ćete nam pokazati zašto baš vašoj školi trebaju nova računala, ispričajte nam što bi s njima radili, kako bi poslužila vama i vašoj školi!

Recite nam u kakvom su stanju računala koja sada koristite, možda ih sada niti nemate - dokažite nam da ih stvarno želite i možemo vam pomoći!

Video uradak svoje škole postavite na youtube, pošaljite link na genijalci@hep.hr i možda baš vi osvojite nova računala za svoju školu!

Prijave primamo do 4. ožujka 2016.