EN

Čestitka uz Svjetski dan prava potrošača

14.03.2008.
Predsjednik Uprave HEP-a mr.sc. Ivan Mravak, u prigodi 15. ožujka, Svjetskog dana prava potrošača, uputio je čestitku Iliji Rkmanu, predsjedniku Saveza udruga za zaštitu potrošača Hrvatske "Potrošač" i Nenadu Kurtoviću, predsjedniku Saveza udruga za zaštitu potrošača Hrvatske, Split

Prigodom Svjetskog dana prava potrošača, u ime članova Uprave Hrvatske elektroprivrede, svih zaposlenika i moje osobno, upućujem Vama i Vašoj udruzi kao predstavniku potrošača u Hrvatskoj, iskrene i najbolje čestitke.

Ovom prigodom možemo još jednom potvrditi da su se udruge potrošače u Hrvatskoj potvrdile kao važan graditelj odnosa između kupaca i proizvođača, odnosno trgovaca, u skladu s europskim normama. A uspostava korektnog odnosa, jasna pravila koja određuju taj odnos, bitni su detalji u ispunjavanju uvjeta za prijam Hrvatske u članstvo Europske unije.

Poznato Vam je da se od ove godine tržište električne energije u Hrvatskoj otvara u potpunosti, za sve kupce, uključujući i kućanstva. Jamčimo da će Hrvatska elektroprivreda i u novim tržišnim, konkurentskim okolnostima, i dalje uspješno ispunjavati svoju misiju - sigurnu i pouzdanu opskrbu kupaca električnom energijom uz minimalne troškove. Iskazujemo također svoju otvorenost za partnersku suradnju s udrugama, kako bismo potrošače u Hrvatskoj, ali i sve nas, pripremili za okolnosti otvorenog tržišta.

Uz želje da zajedno ispunimo takva očekivanja, još jednom Vam srdačno čestitamo Svjetski dan potrošača.