EN

300. broj HEP Vjesnika

16.10.2012.
Novi broj HEP Vjesnika tradicionalno je bogat zanimljivim i aktualnim sadržajima, ali je poseban u tomu što označava i jedan jubilej. Naime, rujansko izdanje je 300. broj tog prepoznatljivog glasila.

Jubilarni brojevi prigoda su da se prisjetimo kako je HEP Vjesnik svoje korake započeo davne 1986. godine kao Vjesnik ZEOH-a i do danas zadržao kontinuitet izlaženja. HEP-ovi novinari, mnogi naši kolege te vanjski suradnici ostavili su neizbrisiv trag na tisućama ispisanih stranica HEP Vjesnika, no jedno ime valja posebno istaknuti, a to je ono uredničko. Đurđa Sušec od prvog do današnjeg dana, punih 26 godina, uređuje HEP Vjesnik i najviše je zaslužna za ono što danas taj list predstavlja ljudima u HEP-u , ali i izvan njega. Za neke nezaobilazan i pouzdan izvor informacija iz područja energetike i poslovnih aktivnosti tvrtke, a za druge ukoričena i zaboravu oteta sjećanja na proživljeni radni vijek u Hrvatskoj elektroprivredi. Sa svojih 300 brojeva HEP Vjesnik potvrdio je svoj profesionalni status, (p)ostao prepoznatljiv komunikacijski brend, ali i neizbrisiv dio ponosne stoljetne povijesti elektroprivredne djelatnosti u Hrvatskoj.

Jubilarni broj HEP Vjesnika donosi podlistak s temom HEP ODS: Skoro trostruko povećanje investicijskih ulaganja, a evo nekih izdvojenih naslova:
-Okvirni sporazum o isporuci elektroenergetskih kabela
-Aktualno stanje procesa pripreme TE Plomin C
-Tribina Zelene akcije o TE Plomin C
-Suradnja u izgradnji druge faze HE Dubrovnik
-MHE Lešće-povlašteni prozvođač električne energije
-Elektrana-toplana Zagreb:Novi blok na vidiku!
-Hidroelektrana Đale: Preduhitrili kvar i izbjegli veliku štetu!
-HEP snažnije ulazi u plinski biznis

Pročitajte!