EN
Konzalting usluge

Konzalting usluge

HEP ESCO je svoje energetske usluge i područje djelovanja proširio na niz konzalting usluga koje nudi klijentima. Uz energetske usluge za koje je HEP ESCO službeno certificiran, kao što je certificiranje zgrada , snimanje termovizijskom kamerom , te mjerenje i verifikacija ušteda prema međunarodnom protokolu IPMVP. Konzalting usluge za energetsku učinkovitost), HEP ESCO nudi i usluge za koje ima višegodišnje iskustvo i to  energetske preglede građevina, izradu detaljnih investicijskih studija uvođenje gospodarenja energijom, optimizaciju potrošnje energije(ispod bolda-link na 4.3. Konzalting usluge za energetsku učinkovitost), te upravljanje sustavima i uvođenje daljinskog očitanja za mjerenja, verifikaciju i optimalno upravljanje objektima i postrojenjima.

Klijent, sukladno svojim potrebama i zahtjevima poslovanja, može izabrati jednu ili više pratećih konzalting usluga, kako bi na optimalan način riješio svoj potrebe za smanjenjem potrošnje energije i financijske troškove, uskladio svoje poslovanje sa zakonskim propisima iz područja energetske učinkovitosti, te unaprijedio i modernizirao svoje poslovanje.

HEP ESCO također nudi suradnju na pripremi projekata financiranih od EU fondova u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.