EN
Program pogodnosti

Program pogodnosti


HEP-Opskrba i HEP ESCO, uz opskrbu električnom energijom, kupcima HEP-Opskrbe, kategorije poduzetništvo koji ne koriste javnu uslugu, nude bez naknade dva paketa energetskih usluga Programa pogodnosti.

Kupci na raspolaganju imaju Paket 1 ili Paket 2, ovisno o segmentu u koji je kupac uvršten i broju godina trajanja ugovora s HEP-Opskrbom.
 

PAKET 1 | Sustavno gospodarenje energijom  i priprema za ESCO projektUsluga iz Paketa 1 uključuje:
1. Sustavno gospodarenje energijom - uspostava sustava daljinskog očitanja i korištenje ESCO Monitor® sustava:
  • izrada projektnog rješenja i detaljne specifikacije
  • nabava i ugradnja mjerne opreme
  • godišnje pravo korištenja ESCO Monitor® sustava
  • edukacija korisnika o radu u ESCO Monitor® sustavu.

2. Pripremu za ESCO projekt - savjetovanje o potencijalu provedbe projekta energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije po ESCO modelu, uz izlazak na teren i sastanak s kupcem.
 

PAKET 2 | Edukacijske usluge


Usluga iz Paketa 2 uključuje izbor jedne od radionica:
Paket 2.1. Radionica „Zeleno poslovanje“
"Zeleno poslovanje" je motivacijska radionica kojom se podiže svijest djelatnika o važnosti racionalnog korištenja energije u okviru redovitih aktivnosti. Program radionice se prilagođava specifičnim zahtjevima i karakteristikama organizacije, a traje 60 minuta. 

Radionica "Zeleno poslovanje" dostupna je u dodatnom modulu "Zeleni ured", putem online platforme za digitalnu edukaciju, a prilagođena je osobama koje rade u uredima. Više o radionici ovdje.


ILI

Paket 2.2. Tečaj za energetske menadžere

Tečaj je namijenjen osobama odgovornim za energetiku i osobama odgovornim za upravljanje objektima u privatnom i javnom sektoru. Cilj tečaja je podignuti postavljene standarde u ovom području, a traje 2 radna dana. Više o tečaju ovdje.
 

Za detaljne informacije o paketima Programa pogodnosti i Uvjetima korištenja koristite e-mail: program.pogodnosti@hep.hr.

 

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.