EN
Konzultantske usluge

Konzultantske usluge

HEP ESCO je svoje energetske usluge i područje djelovanja proširio na niz konzalting usluga koje nudi klijentima. Uz energetske usluge za koje je HEP ESCO službeno certificiran, kao što je certificiranje zgrada, snimanje termovizijskom kamerom te mjerenje i verifikacija ušteda prema međunarodnom protokolu IPMVP, HEP ESCO nudi i usluge za koje ima višegodišnje iskustvo.

To su energetski pregledi građevina, izrada detaljnih investicijskih studija, uvođenje gospodarenja energijom, optimizacija potrošnje energije te upravljanje sustavima i uvođenje daljinskog očitanja za mjerenja, verifikacija i optimalno upravljanje objektima i postrojenjimakroz aplikaciju ESCO Monitor, kao i edukacije skrojene po mjeri korisnika, koje se pružaju unutar sustavnog gospodarenja energijom u tvrtkama. HEP ESCO također nudi suradnju na pripremi projekata financiranih iz EU fondova u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

HEP ESCO, uz provedbu ESCO projekata, ponudom komplementarnih konzalting usluga zaokružuje asortiman ponude u cjelovito rješenje, prilagođeno specifičnim potrebama klijenta. Klijent, sukladno svojim potrebama i zahtjevima poslovanja, može izabrati jednu ili više pratećih konzalting usluga, kako bi na optimalan način riješio svoje potrebe za smanjenjem potrošnje energije i financijske troškove, uskladio svoje poslovanje sa zakonskim propisima iz područja energetske učinkovitosti te unaprijedio i modernizirao svoje poslovanje.