EN
U novootvorenom korisničkom centru HEP ODS-a u Vukovaru zaposleno je 20 novih djelatnika

U novootvorenom korisničkom centru HEP ODS-a u Vukovaru zaposleno je 20 novih djelatnika

20.12.2019.
Korisnički pozivni centar HEP Operatora distribucijskog sustava u Vukovaru, zajedno s korisničkim centrom u Kninu čini jedinstveni sustav podrške HEP ODS-a za 2,4 milijuna korisnika mreže u čitavoj  Hrvatskoj.

Predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede Frane Barbarić,  župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava obišli su novootvoreni korisnički pozivni centar HEP Operatora distribucijskog sustava u Vukovaru.

Od rujna ove godine do danas u korisničkom pozivnom centru u Vukovaru zaposleno je 20 djelatnika s područja grada. Uz korisnički centar koji je na temelju Zaključka Vlade RH otvoren prošle godine u Kninu, on čini jedinstveni pozivni centar za podršku 2,4 milijuna korisnika mreže HEP ODS-a iz čitave Hrvatske. Jedinstveni korisnički centar u funkciji je daljnjeg unaprjeđenja standarda komunikacije s korisnicima, a samo ove godine djelatnici centra zaprimili su i obradili pola milijuna poziva.

 „U Hrvatskoj elektroprivredi osjećamo posebnu odgovornost prema Vukovaru, kao i svim krajevima Hrvatske koji su stradali u Domovinskom ratu. Nakon završetka mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja u mrežu na području Grada Vukovara do danas je uloženo gotovo 100 milijuna kuna.

Investicija u osnivanje korisničkog centra samo je manji dio ulaganja HEP-a na ovom području te ćemo u iduće tri godine u obnovu elektroenergetske infrastrukture na području Vukovara uložiti još 60 milijuna kuna“, izjavio je Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede i naglasio kako zapošljavanje radnika iz lokalne zajednice u pozivnom centru u Vukovaru, kao i u centru u Kninu, predstavlja doprinos HEP-a nastojanjima lokalne samouprave da zadrži mlade ljude i zaustavi negativne demografske trendove.

Sudionici današnjeg događaja zapalili su svijeće pred spomenikom hrvatskim braniteljima, radnicima pogona HEP ODS-a u Vukovaru, koji su poginuli u Domovinskom ratu