EN
Edukacija 'Zeleni ured'

Edukacija 'Zeleni ured'

02.11.2017.
U sklopu HEP SGE Programa održane su radionice 'Zeleni ured' u sjedištu HEP-a u Zagrebu, od 16. do 20. listopada 2017., za sve zaposlene u novoj Upravnoj zgradi HEP-a.

Od 16. do 20. listopada 2017. održano je ukupno 10 radionica edukacijskog programa za sve zaposlene NUZ-a u sklopu 'Programa uspostave i provedbe sustava gospodarenja energijom i uvođenja ESCO Monitor® sustava u zgrade Hrvatske elektroprivrede' (HEP SGE Program) pod nazivom 'Zeleni ured'. 'Zeleni ured' je pristup poslovanju koji bi zaposlenici, u okviru redovitih aktivnosti, trebali primjenjivati kako bi se u svakodnevnom poslovanju povećala efikasnost korištenja resursa, a istovremeno smanjio negativan utjecaj na okoliš.

Radionice su vodili Sandra Magajne, Tomislav Stašić i Damir Šarec iz HEP ESCO-a, društva zaduženog za provedbu HEP SGE Programa. Polaznici radionica upoznati su s osnovnim informacijama o globalnom i EU okruženju, HEP SGE Programu, energetskoj učinkovitosti, gospodarenju energijom te potrošnji energije u novoj Upravnoj zgradi i kućanstvu.
 
Polaznici radionice informirani su o novoj aplikaciji društva HEP Upravljanje imovinom, namijenjenoj   za upravljanje poslovima održavanja i fizičkom imovinom. Aplikacija 'SUPO Infor EAM' uvedena je u funkciju krajem rujna 2017. 

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.