EN
Redizajnirana web aplikacija Moja mreža

Redizajnirana web aplikacija Moja mreža

27.09.2021.
Aplikacija je namijenjena korisnicima mreže, a nudi više dodatnih mogućnosti i povećani opseg usluga u odnosu na dosadašnju web aplikaciju. Glavna novina jest mogućnost podnošenja zahtjeva digitalnim putem, budući da se aplikaciji pristupa preko sustava e-Građani, odnosno putem nacionalnog identifikacijskog sustava (NIAS).


Poštovani korisnici,
 
obavještavamo vas da je u lipnju 2021. puštena u produkciju redizajnirana web aplikacija HEP-Operatora distribucijskog sustava d.o.o. -  Moja mreža (https://mojamreza.hep.hr).
 
Razumijevajući potrebe tržišta te želje i potrebe korisnika, web aplikacija obuhvaća sljedeće usluge:
 
  • dostava očitanja brojila                                                                                             
  • pregled očitanja i potrošnje (u kWh) u proteklim razdobljima
  • informacije o očekivanom datumu idućeg redovnog obračuna
  • informacije o privremenim prekidima opskrbe električnom energijom
  • podnošenje zahtjeva HEP – Operatoru distribucijskog sustava d.o.o.
 
Redizajnirana web aplikacija Moja mreža, s inkorporiranim novim funkcionalnostima, jednostavnim korisničkim sučeljem, uz osuvremenjeni dizajn, predstavlja željeni komunikacijski iskorak  prema korisnicima mreže, u cijelosti prilagođen definiranim obvezama HEP-Operatora distribucijskog sustava d.o.o. sukladno Akcijskom planu za administrativno rasterećenje gospodarstva iz 2020. godine.
 
 
Valja istaknuti da je ovo tek prva faza redizajna postojeće web aplikacije i da u narednom razdoblju planiramo proširiti opseg usluga za koje će se zahtjevi moći podnositi digitalnim putem, odnosno putem aplikacije Moja mreža.
 
Više informacija o korištenju aplikacije možete saznati u korisničkom priručniku koji je dostupan na mrežnoj stranici aplikacije.