EN
U Splitu održana dvodnevna radionica za korištenje ESCO Monitor računalne aplikacije

U Splitu održana dvodnevna radionica za korištenje ESCO Monitor računalne aplikacije

02.05.2018.
25. i 26. travnja 2018., u prostorijama Elektrodalmacije Split, djelatnici HEP ESCO-a održali su drugu dvodnevnu radionicu za korištenje ESCO Monitor računalne aplikacije. Radionica je bila namijenjena energetskim suradnicima HEP ODS-a u sklopu HEP SGE Programa.

ESCO Monitor® je računalno poslovni sustav za gospodarenje energijom koji omogućava uvid u potrošnju, analizu i planiranje potrošnje, nadzor, upravljanje te rano otkrivanje i alarmiranje u slučaju promjene potrošnje energije i vode, primjerice u slučaju kvarova i neočekivanih događaja te lakše otkrivanje mjera energetske učinkovitosti.

ESCO Monitor® omogućuje: upravljanje građevinama, upravljanje i pregled mjernih mjesta, jednostavniju identifikaciju uzročnika te alarmiranje u slučajevima povećane potrošnje energije, analizu potrošnje energije i postavljanje personaliziranih indikatora, planiranje i donošenje odluka o provođenju pojedinih mjera energetske učinkovitosti te praćenje parametara bitnih za uvođenje i provedbu norme za gospodarenje energijom ISO50001.

Primjena ESCO Monitora®  omogućuje dubinsku informaciju o ponašanju sustava te može pridonijeti donošenju ispravne odluke o izboru mjera energetske učinkovitosti. Iskustva pokazuju da je praćenjem i analizom potrošnje energije moguće ostvariti uštede od 5-10%.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika
Slika