EN
TOUREST– održan 4. projektni sastanak u Rethymno, Grčka

TOUREST– održan 4. projektni sastanak u Rethymno, Grčka

27.11.2019.
U organizaciji regije Kreta, 9. i 10.10.2019. u Rethymnu (Grčka) je održan 4. projektni sastanak partnera na projektu TOUREST.

Prvog dana sastanka prezentiran je sažetak i pregled aktivnosti u prethodnom razdoblju, ažuriran je plan rada, prezentiran je ukupni status paketa WT1, aktivnosti na paketu Komunikacije i širenje informacija te izvještavanje o aktivnostima i financijama.
 
Nakon toga je prezentirana koordinacija paketa WT2 i WT3 te je prezentiran web alat za samoprocjenu upravljanja potrošnjom vode u turizmu u Jadransko-jonskoj regiji.
 
Drugi dan sastanka bio je posvećen posjetama 2 projektna mjesta. Prvi dio posjete bio je posjet odmaralištu Creta Maris Beach u blizini Herakliona, gdje je hotelsko osoblje predstavilo mjere održivosti i posebno sve aktivnosti Creta Maris vezane za okoliš, zaposlenike, društvo i tržište.
Drugi dio posjete bio je posvećen predstavljanju mreže dobre prakse praćenja u Komunalnom poduzeću za vodoopskrbu u Malevizijama, kao i obilasku postrojenja za desalinizaciju vode u blizini općine Gazi.
 
Završna konferencija održat će se u Italiji, u regiji Abruzzo, na proljeće 2020. godine.
 

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika