EN
Tečaj za energetske menadžere za kupce HEP-Opskrbe

Tečaj za energetske menadžere za kupce HEP-Opskrbe

13.02.2024.
U okviru Programa pogodnosti, HEP-ESCO je 8. i 9. veljače 2024. održao “Tečaj za energetske menadžere” za krajnje kupce kategorije poduzetništvo HEP-Opskrbe.

Tečaj je usmjeren na podizanje stručnosti tehničkog kadra za provedbu sustavnog gospodarenja energijom i mjera energetske učinkovitosti, a namijenjen je osobama odgovornim za energetiku i osobama odgovornim za upravljanje objektima u privatnom i javnom sektoru.

Cilj tečaja je jačanje kapaciteta i stručnosti tehničkih i odgovornih osoba za gospodarenje energijom u poduzeću.

Polaznici tečaja upoznati su s aktualnim trendovima u implementaciji mjera energetske učinkovitosti i pristupom planiranju ušteda energije kroz investicijske i organizacijske mjere te učinkovitim održavanjem. Također su upoznati sa sustavnim gospodarenjem energijom i verifikacijom ušteda energije te s uspostavom sustava daljinskog očitanja i korištenjem ESCO Monitor sustava, koji omogućava nadzor potrošnje energije te analizu i planiranje potrošnje energije.

Kroz savjetovanje na tečaju razmatrane su mjere energetske učinkovitosti koje bi se mogle provesti kod tvrtki, krajnjih kupaca kategorije poduzetništvo HEP-Opskrbe.

Na tečaju je sudjelovalo 23 polaznika iz 5 velikih tvrtki, kupaca električne energije HEP-Opskrbe.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika