EN
Svečana sjednica FSB-a

Svečana sjednica FSB-a

22.11.2016.
Prigodom Svečane sjednice Fakultetskog vijeća FSB-a, HEP-u je 18. studenoga uručeno priznanje za potporu fakultetu koje je preuzela dr.sc. Vlasta Zanki, direktorica HEP ESCO-a
 
Svečanu sjednicu vodio je dekan, prof.dr.sc. Zvonimir Guzović uz prodekane, profesore Gorana Đukića, Zdenka Tonkovića i Dubravka Majetića. Sjednica je održana u nazočnosti visokih uzvanika: rektora Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Damira Borasa, predstavnike Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Grada Zagreba, Glavnog stožera oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), Akademije tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ), dekane i prodekane Sveučilišta u Zagrebu i ostalih sveučilišta, gospodarstvenika, predstavnika tvrtki, studenata, zaposlenika i drugih gostiju.
 
Domaćin, dekan Guzović potom je predstavio najznačajnija postignuća fakulteta u proteklom razdoblju te istaknuo da se broj brucoša na fakultetu, posebice u protekle tri godine povećava.
 
Potom su dodijeljene nagrade i priznanja najboljim studentima te medalje i priznanja zaposlenicima fakulteta. Priznanje za potporu fakultetu dobile su tvrtke Ekonerg, a preuzeo ju je direktor Zdravko Mužek i HEP d.d. koje je preuzela dr.sc. Vlasta Zanki, direktorica HEP ESCO-a d.o.o.

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.