EN
Održan radni sastanak u okviru početka provedbe Programa pogodnosti

Održan radni sastanak u okviru početka provedbe Programa pogodnosti

23.05.2017.
U sjedištu HEP-a u Zagrebu, 18. svibnja, održan je radni sastanak u okviru početka provedbe Programa pogodnosti za kupce HEP grupe kategorije poduzetništvo koji ne koriste javnu uslugu.

U uvodnoj prezentaciji, direktorica HEP ESCO-a Vlasta Zanki istaknula je ciljeve koji se žele postići provedbom Programa pogodnosti. Uz zadržavanje postojećih kupaca i zadobivanja novih, kao važni ciljevi istaknuti su i poštivanje zakonodavnog okvira, ostvarenje dodatnog prihoda u segmentu energetskih usluga kao i jačanje pozicije HEP grupe na tržištu.

Na radnom sastanku  prezentirani su  proizvodi i usluge sukladno segmentaciji kupaca. Rukovoditelj Službe za upravljanje i daljinska mjerenja Sektora za sustavno gospodarenje energijom HEP ESCO-a Miroslav Kovačec predstavio je trenutno stanje gotovosti pilot projekata Programa pogodnosti (2016./2017.).

Prezentaciju uvjeta korištenja proizvoda i usluga iz Programa pogodnosti vodila je direktorica Sektora za međunarodnu suradnju, edukaciju i marketing HEP ESCO-a Sandra Magajne u kojoj je izvijestila o tri paketa proizvoda i usluga unutar Programa.

Paket 1: ESCO projekti po povoljnim uvjetima financiranja te Paket 2 i Paket 3: Gotovi proizvodi i usluge. U nastavku su predstavljeni i Opći uvjeti programa pogodnosti.

Nakon službenog dijela prodajni agenti HEP Opskrbe i prodajni timovi HEP ESCO-a  razmijenili su iskustva vezana uz završene pilot projekte Programa pogodnosti.

Radni sastanak je zaključila direktorica Vlasta Zanki predstavivši glavne aktivnosti Programa za naredno razdoblje.

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.