EN
HEP-ov tim pobijedio na IEDC Case Study natjecanju

HEP-ov tim pobijedio na IEDC Case Study natjecanju

24.04.2017.
Martin Đukić, Tina Smojev, Vedran Prpić, Nenad Krizmanić, Marko Beus i Mateja Gržeta HEP-ov je tim koji je osvojio prvu nagradu u rješavanju poslovnog slučaja.

U organizaciji IEDC Bled škole menadžmenta i IECD Alumni kluba iz Hrvatske, 19. i 20. travnja u zagrebačkom hotelu DoubleTree Hilton održano je jubilarno, deseto po redu natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva. Ove godine, na natjecanju je sudjelovalo 9 timova - predstavnika tvrtki Hewlett Packard Enterprises, Vipneta, Styrije, JGL-a, IN2, Cemexa, Francka, Alarm informatike te HEP-a, koji je nakon dva dana intenzivnog rada odnio pobjedu nad izuzetno snažnom konkurencijom.

HEP-ov tim činili su: Martin Đukić iz HEP ESCO-a, Tina Smojver iz HEP Opskrbe, Vedran Prpić iz Sektora za ljudske potencijale, Nenad Krizmanić iz Sektora za financije i riznicu te Marko Beus i Matej Gržeta iz Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju. Tročlanim ocjenjivačkim žirijem predsjedao je dr.sc. Brane Kalpič, predavač na poslovnoj školi Saïd sveučilišta Oxford te IEDC Bled školi menadžmenta, a sam poslovni slučaj odnosio se na problematiku i mogućnosti integracije potencijala tržišta e-mobilnosti na primjeru jedne tvrtke u  Nizozemskoj. HEP-ov tim pažljivo je analizirao dostupne podatke te, uz dozu poslovne kreativnosti, ponudio strukturirani i argumentirani poslovni model koji koristi već postojeću infrastrukturu, klijentima nudi vrijednost za njihovu investiciju, a tvrtki osigurava stabilan profit.

Osim što je sudjelovanjem u natjecanju HEP-ov tim dobio priliku dodatno razvijati svoje vještine inovativnog razmišljanja, rješavanja problema i optimizacije rješenja, kao i prezentacijske vještine  te vještine timskog rada, tim je osvojio i glavnu nagradu – jednodnevni MBA seminar u vrijednosti od 9.000 €  te plasman u regionalno natjecanje koje će se održati u sjedištu IEDC Bled škole menadžmenta u rujnu ove godine.

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.