EN
Edukacija

Edukacija "Zeleni ured"

05.12.2018.
U sklopu HEP SGE Programa održane su radionice "Zeleni ured" u sjedištu HEP-a u Zagrebu od 26. studenog do 03. prosinca  za sve zaposlene u staroj Upravnoj zgradi HEP-a.

Od 26. studenog do 03. prosinca  2018. održano je ukupno 9 radionica edukacijskog programa za sve zaposlene u staroj Upravnoj zgradi (SUZ-a) u sklopu "Programa uspostave i provedbe sustava gospodarenja energijom i uvođenja ESCO Monitor® sustava u zgrade Hrvatske elektroprivrede" (HEP SGE program) pod nazivom "Zeleni ured".

"Zeleni ured" je pristup poslovanju koji bi zaposlenici, u okviru redovitih aktivnosti, trebali primjenjivati kako bi se u svakodnevnom poslovanju povećala efikasnost korištenja resursa, a istovremeno smanjio negativan utjecaj na okoliš.

Radionice su vodili Sandra Magajne i Damir Šarec iz HEP ESCO-a, društva zaduženog za provedbu HEP SGE Programa te Leon Lepoša iz Sektora za EU i regulatorne poslove HEP d.d.

Polaznici radionica upoznati su s osnovnim informacijama o globalnom i EU okruženju, HEP SGE Programu, energetskoj učinkovitosti, gospodarenju energijom te potrošnji energije u staroj Upravnoj zgradi i kućanstvu.
 
Polaznici radionice informirani su o  aplikaciji društva HEP Upravljanje imovinom, namijenjenoj  za upravljanje poslovima održavanja i fizičkom imovinom. Aplikacija "SUPO Infor EAM" uvedena je u funkciju krajem rujna 2017..