EN
Dan otvorenih vrata HEP ESCO-a u Splitu

Dan otvorenih vrata HEP ESCO-a u Splitu

20.07.2017.
Dan otvorenih vrata HEP ESCO-a okupio je oko 20-ak sudionika, predstavnika javnog i privatnog sektora, kojima su predstavljeni najnoviji projekti tvrtke HEP ESCO. 

Evolucija energetskih usluga u doba digitalnih tehnologija, prezentacija je dr. sc. Vlaste Zanki, direktorice HEP ESCO-a, u kojoj su predstavljene najnovije usluge tvrtke kao i svjetski trendovi u sustavnom gospodarenju energijom.
 
„ESCO projekti su dosta kompleksni, ali mi smo ti koji znamo sve o regulativi, optimalnim tehničkim rješenjima, ugovaranju opreme kao i izvođača i mi smo ti koji dajemo garanciju uštede. Nama je cilj zadovoljstvo HEP-ovih kupaca s kojima gradimo dugoročni odnos“ – naglasila je Zanki.
 
HEP ESCO sudjeluje i u Europskim projektima, do sada ih je realizirano pet, dok su trenutno četiri u izvedbi. Ovom prilikom prezentiran je i EU projekt TEESCHOOLS
 
Direktorica Zanki predstavila je i projekt ESCO Monitor®, računalno poslovni sustav, koji u procesu gospodarenja energijom kao informacijski alat može pomoći u praćenju potrošnje i definiranju ciljeva ušteda. Također je predstavljen i ESCO Monitor® Panel, kao svojevrsna digitalna edukacja zaposlenika kako svi utječu na potrošnju energije u zgradi. Uvođenje sustavnog gospodarenja energijom je temelj za nadogradnju sustava u zgradama i industriji pametnim tehnologijama koje ubrzano dolaze.
 
Sandra Magajne, direktorica Sektora za međunarodnu suradnju, edukaciju i marketing HEP ESCO-a, predstavila je nove pogodnosti za ponudu novih energetskih usluga kupcima HEP Opskrbe iz kategorije poduzetništvo.
 
„HEP Opskrba, u suradnji s HEP ESCO-m, svojim kupcima nudi suvremene energetske usluge te im pomaže da prepoznaju i ostvare svoje potencijale energetskih ušteda“ – zaključila je Magajne.

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.