EN
Tržišna opskrba kućanstava

Tržišna opskrba kućanstava

Kako postati kupac tržišne opskrbe kućanstava


 
  1. Popunite Obrazac za promjenu opskrbljivača plinom koji se nalazi  na web stranicama HROTE-a.
 
Za potrebe praćenja provedbe promjene opskrbljivača HROTE, kao operator tržišta plina uspostavio je središnje mjesto evidencije razmjene podataka opskrbljivača kao i obrazac za promjenu opskrbljivača.
Promjena opskrbljivača je besplatna.
Za pokretanje  postupka  promjene opskrbljivača plinom  potrebni su vaši osobni podatci i podatci o vašem mjernom mjestu. Sve potrebne podatke o mjernom mjestu možete pronaći na računu ili ugovoru o opskrbi plinom.
Zahtjev, Opći uvjeti opskrbe plinom i ostale informacije nalaze se na web stranici HEP Plina - Obrasci i dokumenti.  
 
  1. Obrazac Zahtjeva za promjenu opskrbljivača plinom pažljivo pročitajte te ispunjen i potpisan dostavite elektroničkom poštom na kontakt.hepplin@hep.hr ili na poštansku adresu Ulica cara Hadrijana 7, 31000 Osijek.
 
  1. Nakon uspješno završenog postupka promjene opskrbljivača na vašu adresu dobit ćete Potvrdu o promjeni opskrbljivača i Ugovor o opskrbi. Potpisan Ugovor vratite poštom u priloženoj omotnici s plaćenom poštarinom.
 
Za pomoć pri ispunjavanju obrasca i sva ostala pitanja obratite nam se pozivom na besplatni info telefon 0800 88 13 radnim danom od 07:00 do 15:00 sati  ili na e-mail kontakt.hepplin@hep.hr.
 
Razveselite svoje kućanstvo najnižom cijenom plina!
 
Dokumenti:
  • Ugovorni uvjeti opskrbe plinom (PDF)
  • Cjenik (PDF)