O nama

O nama

 

HEP Nastavno obrazovni centar, jedina je regionalna i moderna ustanova za obrazovanje odraslih u elektroprivredi, mjesto okupljanja i suradnje stručnjaka iz područja elektroenergetike, te polazište suradnje u obrazovanju za tehnologiju rada pod naponom sa strukovnim srednjim školama i elektrotehničkim fakultetima. Uz obrazovanje pružamo uslugu ispitivanja osobne zaštitne opreme i sredstava rada koja se koriste pri održavanju elektroenergetskih postrojenja. Osnivač Ustanove je HEP Operator distribucijskog sustava.

 

  
 

Kompetentnost i inovativnost

Naši su radnici najvrjedniji potencijal i oslonac provođenju misije i vizije tvrtke te stvaranju vrijednosti tvrtke kojoj pripadamo. Uz otvorenost za nove ideje i kreativnost, razvijamo znanja i sposobnosti. Ulažemo u stalno usavršavanje svojih djelatnika.

 

Kvaliteta i poslovna izvrsnost

Slijedeći zahtjeve i očekivanja svih zainteresiranih skupina, povećavamo kvalitetu naših proizvoda i usluga. Naš je cilj poslovna izvrsnost tvrtke. 
 


Poštenje

Profesionalno i savjesno se odnosimo prema kupcima, poslovnim partnerima, radnicima i imovini. Afirmiramo pristup nulte tolerancije na korupciju. Etičkim kodeksom definirali smo načela poslovnog ponašanja.