EN
Susret kupaca HEP Opskrbe opet okupio najveće kupce električne energije

Susret kupaca HEP Opskrbe opet okupio najveće kupce električne energije

14.12.2021.
Vodeći hrvatski opskrbljivač električnom energijom, HEP Opskrba, okupila je najveće kupce električne energije na već tradicionalnom, desetom po redu Susretu kupaca u Zagrebu.

Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, poduzetnici su zdušno prihvatili poziv da se ove godine, uz sve protuepidemijske mjere, vide uživo. Nakon  uspješno održanih susreta kupaca u Osijeku, Opatiji i Splitu, direktor HEP Opskrbe Davor Guttert, kratkim je obraćanjem zaokružio poslovnu godinu. Među prisutnima bili su predstavnici uglednih tvrtki poput Končara, Odašiljača i veza, Podravke, AquafilCRO-a, Privredne banke Zagreb, HRT-a, Dukata, INA-e, A1 Hrvatske, Podravke, Saponije, Lipik Glasa i mnogih drugih. Događaju su uz predsjednika Uprave HEP-a Franu Barbarića, prisustvovali i članovi Uprave Petar Sprčić i Tomislav Šambić. Bila je to prilika za razmjenu iskustava najvećih gospodarstvenika, ali i uspostavu kontakata i nove poslovne suradnje.

Kupci su dobili informaciju o dinamičnim tržišnim kretanjima te o aktivnostima koje su HEP Opskrba i HEP grupa u cjelini, poduzele u ovoj iznimno teškoj godini. Samo u prvih šest mjeseci od potresa HEP je na temelju zaključaka Vlade, kupcima otpisao više od 60 milijuna kuna potraživanja. Ulaganja u obnovu distribucijske mreže na potresima pogođenim područjima iznose više od 240 milijuna kuna. Obnova mreže i pomoć stradalnicima nastavljaju se i dalje.

„Vi, vodeći hrvatski gospodarstvenici, pokretači ste oporavka i rasta nacionalnog gospodarstva, koji se zahvaljujući mjerama Vlade, u trećem tromjesečju ove godine potvrdio ostvarenjem povijesno najviše stope rasta BDP-a. Važan doprinos pozitivnim kretanjima dala je i Hrvatska elektroprivreda, realizacijom brojnih investicijskih projekata u kojima je značajno zastupljena domaća komponenta. Poslovanje HEP-a, ali i svih ostalih kompanija, u idućem će razdoblju obilježiti zelena energetska tranzicija. Možete računati da ćemo vam na tom putu, kao i do sada, biti snažan oslonac“, izjavio je predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić.

HEP Opskrba kontinuirano prati tržišna kretanja i organizira radionice za svoje kupce kako bi na vrijeme i po što povoljnijim cijenama ugovorili opskrbu električnom energijom. U ovim izrazito nepredvidivim vremenima HEP Opskrba ostaje pouzdan partner svojim kupcima kroz sigurnu opskrbu, zajamčene ugovorne uvjete i kvalitetne proizvode s najboljim cijenama na tržištu.
 

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.