EN
Poduzetnici s područja Istre i Kvarnera okupili su se na 10. Susretu kupaca HEP Opskrbe

Poduzetnici s područja Istre i Kvarnera okupili su se na 10. Susretu kupaca HEP Opskrbe

02.12.2021.
Vodeći hrvatski opskrbljivač električnom energijom, HEP Opskrba, okupila je najveće kupce električne energije na već tradicionalnom, desetom po redu, Susretu kupaca u Opatiji.

Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, poduzetnici su zdušno prihvatili poziv da se ove godine uz sve pandemijske mjere vide uživo. Među prisutnima bili su predstavnici uglednih tvrtki poput Plodina, Holcima, Plave Lagune, Calucema, JGL-a, Brodogradilišta Viktor Lenac, Cresanke, DI Klana i mnogih drugih. Bila je to prilika za razmjenu iskustava najvećih gospodarstvenika, ali i uspostavu kontakata i nove poslovne suradnje. Kako je istaknuo direktor HEP Opskrbe Davor Guttert, uz Osijek i Opatiju, ovogodišnji Susreti kupaca održat će se i u Splitu te Zagrebu.

Kupci su dobili informaciju o dinamičnim tržišnim kretanjima te o aktivnostima koje su HEP Opskrba i HEP grupa u cjelini, poduzele u ovoj iznimno teškoj godini. Samo u prvih šest mjeseci od potresa HEP je na temelju zaključaka Vlade, otpisao više od 60 milijuna kuna potraživanja kao pomoć stradalima. Ulaganja u obnovu distribucijske mreže na potresima pogođenim područjima iznose više od 240 milijuna kuna. Obnova mreže i pomoć stradalnicima nastavljaju se i dalje.

„Vi, vodeći hrvatski gospodarstvenici, motor ste oporavka i novog rasta nacionalnog gospodarstva. Na nama u Hrvatskoj elektroprivredi je da vam u tome pružimo ruku. Razumijemo koliko je za vaše poslovanje važna brza prilagodba tržišnim promjenama i kvaliteta usluge. Zato se u izravnom kontaktu trudimo pronaći za vas uvijek najbolja rješenja. Vaše povjerenje i nazočnost na ovom susretu poručuju da ste prepoznali i nagradili ta naša nastojanja“, izjavio je predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić.

HEP Opskrba kontinuirano prati tržišna kretanja i organizira radionice za svoje kupce kako bi na vrijeme i po čim povoljnijim cijenama ugovorili opskrbu električnom energijom. U ovim izrazito nepredvidivim vremenima HEP Opskrba ostaje pouzdan partner svojim kupcima kroz sigurnu opskrbu, zajamčene ugovorne uvjete i kvalitetne proizvode s najboljim cijenama na tržištu.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.