EN
Na 12. susretu kupaca HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije

Na 12. susretu kupaca HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije

07.12.2023.
Dvanaestu godinu zaredom, najveći kupci električne energije u Hrvatskoj, okupili su se na Susretu kupaca HEP Opskrbe održanom u Zagrebu.

Direktor HEP Opskrbe, Davor Guttert, zahvalio je na povjerenju okupljenim kupcima, među kojima su bili predstavnici Cemexa, INA-e, dm-a, Plodina, Studenca, A1, Podravke, Vindije, Tommyja, AquafilCRO-a, Belja, AD Plastika i drugih. Direktor Guttert je u svom obraćanju istaknuo kako je HEP Opskrba, zahvaljujući snažnoj podršci cijele HEP grupe, uspjela održati stabilnost i pouzdanost u opskrbi električnom energijom čak i u turbulentnom okruženju na energetskom tržištu.
HEP Opskrba je uspješno zadržala svoju poziciju vodećeg opskrbljivača električne energije čak i u izazovnim vremenima, kakva je bila protekla godina.
U Ljubljani je prethodno Susret s kupcima održala sestrinska tvrtka, HEP Energija Slovenija, na kojoj su se okupili njezini najveći kupci iz susjedne države, koji su i u ovoj turbulentnoj i izazovnoj energetskoj godini, ostali vjerni svom opskrbljivaču.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.