EN
Aktivan tjedan zaposlenika HEP Opskrbe

Aktivan tjedan zaposlenika HEP Opskrbe

14.09.2021.
Zaposlenici HEP Opskrbe podržali su UNICEF-ovu utrku Mliječna Staza i projekt Ekotlon.

UNICEF-ova utrka Mliječna Staza i ove godine ujedinila je cijelu Hrvatsku. Nije se mjerila brzina već zajednički kilometri do cilja – podrške za djecu s teškoćama.  Od 3. do 12. rujna, više od trideset zaposlenika HEP Opskrbe rekreirali su se trčanjem, pedaliranjem ili hodanjem. Zajedničkim snagama skupili su ukupno 2.238,81 km što je rezultiralo 13. mjestom u ukupnom poretku. Ukupno je na razini cijele Hrvatske sudjelovalo više od 4.000 trkača, a skupljeno je više od 200.000 km.

UNICEF će prikupljena sredstva uložiti u uspostavljanje i proširenje usluga dnevnog boravka za djecu s teškoćama, uvođenje grupne psihosocijalne podrške za djecu s teškoćama, uvođenje kvalitetnih programa podrške za roditelje djece s teškoćama (Rastimo zajedno Plus).

Protekli vikend održala se još jedna utrka organizirana u sklopu projekta Ekotlon. Radi se o utrci u kojoj su se sudionici rekreirali, ali i skupljali otpad uz stazu. Važnost projekta Ekotlon prepoznao je HEP koji je na samoj utrci postavio i kutak s porukama o očuvanju okoliša. Projekt je zamišljen kao centralno mjesto za sve teme vezane uz okoliš, prirodu, onečišćenje, ekologiju i održivost.  Zaposlenici HEP Opskrbe uvijek su spremni odazvati se humanitarnim, eko i društveno odgovornim akcijama.

Fotogalerija

Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.