EN
Veliki interes kupaca za novosti na tržištu električne energije

Veliki interes kupaca za novosti na tržištu električne energije

30.03.2022.
Na sedmoj Hepi Trader radionici za ključne kupce, HEP Opskrba predstavila je novosti vezane za stanje na energetskom tržištu te utjecaj trenutnih svjetskih događaja na cijenu električne energije. 

Ponukani trenutnom kriznom situacijom na tržištu energenata, kupci su se odazvali u velikom broju.

Gost predavač bio je neovisni energetski stručnjak Marko Kosorić, a radionici je prisustvovalo više od 50 najvećih kupaca iz cijele Hrvatske među kojima su Cemex, DM, Dukat, Holcim, INA, Hrvatski Telekom, PBZ, Končar – Energetika i usluge, LIDL, Tommy, Pliva, Plodine, Valamar Riviera, Žito i mnogi drugi. Roko Delaš iz HEP Opskrbe, dao je cjelovit uvid u događanja na tržištu električne energije i istaknuo kako je HEP Opskrba odgovorila na jedan od najvećih poslovnih izazova do sada. Naglasio je i što je HEP Opskrba konkretno poduzela da pomogne kupcima s velikom potrošnjom.  

Zahvaljujući inovativnosti poslovanja, HEP Opskrba je svojim kupcima preko usluge Hepi Trader omogućila da samostalno upravljaju nabavom električne energije, imaju uvid u stanje na tržištu električnom energijom i kupuju električnu energiju na tranše te na taj način svoju tvrtku na vrijeme zaštite od volatilnosti na tržištu.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.