EN
Praksa i stipendije

Praksa i stipendije

Stručna praksa učenika i studenata


Hrvatska elektroprivreda (HEP grupa) učenicima i studentima omogućuje obavljanje stručne prakse u skladu s mogućnostima i važećim aktima, kao i obrazovnim programima škola i fakulteta.

Ako ste zainteresirani obaviti stručnu praksu u jednom od dijelova HEP grupe, interes možete iskazati na adresi: ljudski.potencijali_obrazovanje@hep.hr.


Upute učeniku i studentu u svezi s obavljanjem stručne prakse u HEP grupi

 
  • Sukladno iskazanom interesu za obavljanje stručne prakse, povratnu informaciju o mogućnosti ostvarenja vaše zamolbe  dobit ćete elektronskim putem. 
  • Prije početka obavljanja stručne prakse, organizacijskoj jedinici HEP grupe (kadrovskoj službi) dužni ste dostaviti originalnu uputnicu obrazovne ustanove
  • Tijekom obavljanja stručne prakse obveza je  pridržavati se pravila ponašanja i rada u HEP grupi.
  • Za svakog učenika i studenta bit će imenovan mentor. Nakon uspješno obavljene stručne prakse, za to se izdaje odgovarajuća potvrda.
  • Za obavljenu stručnu praksu HEP ne isplaćuje novčanu naknadu.


Stipendije


Planiranim i ciljanim zapošljavanjem iskusnih stručnjaka i pripravnika te stipendiranjem izvrsnih redovnih studenata,  osiguravamo kontinuitet u ispunjavanju misije i ostvarivanju dugoročne vizije HEP grupe.

Potencijalni kandidati za stipendiju HEP-a su izvrsni redovni studenti prve i druge godine diplomskog studija, koji se trebaju prijaviti na natječaj  HEP grupe, objavljen u dnevnom tisku, internetskim stranicama obrazovnih ustanova te  internetskim stranicama HEP-a.

Rezultate Natječaja za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2016./2017. možete pogledati ovdje.