EN
Otpis potraživanja za kupce kategorije kućanstvo na potresom pogođenom području

Otpis potraživanja za kupce kategorije kućanstvo na potresom pogođenom području

03.02.2021.
HEP Opskrba će svim svojim kupcima kategorije kućanstvo, na potresom pogođenim područjima, otpisati sva potraživanja vezana za isporučenu električnu energiju za siječanj, veljaču i ožujak 2021.

Sukladno Zaključku Vlade RH i odluci Uprave HEP-a, u vezi provedbe otpisa potraživanja za energiju krajnjim kupcima iz kategorije kućanstvo na potresom pogođenim područjima, HEP Opskrba će svim svojim kupcima kategorije kućanstvo u gradovima Petrinji, Glini, Sisku i Hrvatskoj Kostajnici te općinama Lekenik, Sunja, Donji Kukuruzari, Majur, Dvor, Topusko, Gvozd, Jasenovac, Hrvatska Dubica, Martinska Ves, Pokupsko i Kravarsko, otpisati sva potraživanja za električnu energiju za siječanj, veljaču i ožujak 2021. godine.
 
Kupci iz navedenih područja, kojima nije obračunata potrošnja za 2020., prvi slijedeći obračun dobit će u travnju 2021.i tu potrošnju obavezni su uredno podmiriti.
 
Također, svi kupci s navedenih područja, u travnju će dobiti uvid u potrošnju  prva tri mjeseca 2021. Sva potraživanja prema kupcima za prva tri mjeseca 2021. HEP Opskrba će otpisati u ukupno obračunatom iznosu.
 

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.