EN
Zaposlenici HEP Opskrbe sudjelovali u humanitarnoj utrci

Zaposlenici HEP Opskrbe sudjelovali u humanitarnoj utrci

10.09.2019.
Zaposlenici su sudjelovali na UNICEF-ovoj humanitarnoj utrci Mliječna staza 2019. koja se održala u nedjelju, 8. rujna 2019, u središtu Zagreba.

HEP Opskrba na različite načine želi dati svoj doprinos društvu u kojem djeluje, a ovaj put su na nešto drugačiji način pružili podršku UNICEF-u za unaprjeđenje uvjeta u svim nacionalnim rodilištima, kako bi sve novorođene djevojčice i dječaci u Hrvatskoj te njihove obitelji imali najbolji mogući početak u životu.

Humanitarna utrka već tradicionalno uključuje dječju utrku te utrku za odrasle trkače na pet i deset kilometara. Zaposlenici HEP Opskrbe, uz podršku kolege iz Sektora za informacijsko-komunikacijske tehnologije, otrčali su pet kilometara i pritom se sjajno zabavili. Kao rekreativni trkači dali su sve od sebe i ostvarili sjajne rezultate.

Ovogodišnja utrka Mliječna staza održava se u godini obilježavanja 30. obljetnice Konvencije o pravima djeteta koja prije svega, govori o obvezama odraslih u odnosu prema djetetu kao i o obvezama brojnih društvenih čimbenika glede zaštite djeteta.
 

 

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.