EN
HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije iz cijele Hrvatske

HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije iz cijele Hrvatske

05.12.2019.
HEP Opskrba okupila je najveće kupce električne energije na, već tradicionalnom, osmom po redu, Susretu kupaca HEP Opskrbe u Zagrebu.

Na osmom po redu Susretu kupaca HEP Opskrbe u Zagrebu bili su predstavnici uglednih tvrtki poput Kraša, Messera, Končara, Odašiljača i veza, Podravke, AquafilCRO-a, Privredne banke Zagreb, HRT-a, Dukata, INA-e, A1 Hrvatske, Ericsson Nikole Tesle, Vindije  i mnogih drugih. Događaju je prisustvovala i Uprava Hrvatske elektroprivrede na čelu s predsjednikom Franom Barbarićem.

Susret kupaca HEP Opskrbe je prilika za međusobno druženje i razmjenu iskustava s drugim gospodarstvenicima, ali i platforma za uspostavu kontakata i nove poslove. Uz Zagreb, ovogodišnji Susreti kupaca HEP Opskrbe održani su i u Čepinu, Splitu i Opatiji, kao i u Ljubljani za kupce HEP Energije.

Direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić, zahvalio je prisutnima na dugogodišnjoj suradnji i istaknuo kako je za HEP Opskrbu od posebne važnosti razvijati, prije svega partnerske odnose, a tek onda odnos kupac - opskrbljivač. Osvrnuo se na sve bitne poslovne i energetske izazove u protekloj godini i izrazio zadovoljstvo što je najveći broj poduzetnika u Hrvatskoj izabrao upravo HEP Opskrbu za svog opskrbljivača.

Ovogodišnji, 8. Susreti kupaca HEP Opskrbe, tematski se naslanjaju na kampanju „Ponosno svjetlo hrvatske kulture“ koja komunicira želju HEP grupe da kontinuirano štiti i aktivno podržava kulturne i tradicijske vrijednosti Hrvatske.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.