EN
HEP Opskrba nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima

HEP Opskrba nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima

16.09.2020.
Kao aktualni nositelj certifikata Poslodavac Partner, HEP Opskrba je sudjelovala u projektu Izvrsnost u izazovima. Riječ je o priznanju koje od travnja ove godine dodjeljuje vodeća hrvatska tvrtka za savjetovanje u ljudskim resursima Selectio. Priznanje je dobila HEP Opskrba, zajedno s još osam tvrtki, koje su se tijekom ovog izazovnog perioda pandemije koronavirusa isticale brigom za dobrobit svojih zaposlenika.

Iz tvrtke Selectio navode da je cilj priznanja promicanje i razmjena najboljih svjetskih praksi i hvalevrijednih inicijativa koje su mnoge kompanije pokrenule u ovom pandemijskom periodu. Svi nagrađeni poslodavci omogućili su rad od kuće svim zaposlenicima kojima priroda njihovog posla to dozvoljava, pravovremeno i transparentno komunicirali sa svojim zaposlenicima, a omogućili im i niz dodatnih pogodnosti i programa podrške kako bi im olakšali ovo stresno razdoblje.

U HEP Opskrbi pravovremeno su implementirane sve potrebne mjere i izmjene u organizaciji rada kako bi zaštitili zaposlenike i omogućili kvalitetnu uslugu kupcima. Društvena odgovornost, senzibilitet i briga za potrebe svojih kupaca, bile su ključne u ovoj krizi. S obzirom na nova pravila socijalne distance, poslovanje je dodatno digitalizirano, a komunikacija se najviše odvija online. Zajedno sa svim zaposlenicima HEP grupe i zaposlenici HEP Opskrbe sudjelovali su u prikupljanju novčanih sredstava za donaciju za borbu protiv korona virusa te za sanaciju šteta nastalih nakon potresa u gradu Zagrebu, a donirane su i majice za zdravstvene djelatnike u tri bolnice.

Uz isticanje važnosti fokusa na zaposlenike, cilj je ovog priznanja i razmjena inicijativa i dobrih praksi koje su mnoge kompanije pokrenule u tom razdoblju punom izazova i nepredvidivih okolnosti.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.