EN
HEP Opskrba educirala svoje kupce o trendovima na tržištu električne energije

HEP Opskrba educirala svoje kupce o trendovima na tržištu električne energije

26.09.2019.
Održana je četvrta Hepi Trader radionica za kupce HEP Opskrbe, na kojoj se okupilo više od 60 ključnih kupaca iz cijele Hrvatske.

Gost predavač bio je neovisni energetski stručnjak Marko Kosorić, a na radionici su prisustvovali predstavnici najvećih tvrtki u RH, među kojima su:  Messer, INA , A1 Hrvatska,  Podravka, Plodine, Saponia, Tommy i mnogi drugi.

Kupci HEPI Tradera bili su zainteresirani za funkcioniranje referentnih burzi, faktore utjecaja na kretanje i formiranje cijena kao i buduće trendove koji su za njih bili od posebne važnosti.
 

Najveća pozornost posvećena je  trendovima u trgovanju električnom energijom te očekivanjima i kretanju cijena električne energije u nadolazećem razdoblju.
HEP Opskrba, isključivo svojim kupcima, putem aplikacije HEPI Trader omogućuje da samostalno upravljaju nabavom električne energije, imaju uvid u stanje na tržištu električnom energijom i kupuju električnu energiju na tranše. Uz usluge informiranja, savjetovanja i pomoći u nabavi električne energije, omogućen im je sveobuhvatan i transparentan uvid u kretanja na tržištu električne energije, usporedba cijena te optimiziranje troškova.​ 
 

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.