EN
Goran Ivanišević izazvao oduševljenje na drugom Hepi turniru

Goran Ivanišević izazvao oduševljenje na drugom Hepi turniru

18.07.2018.

HEP Opskrba održala  2. Hepi turnir za kupce u Hrvatskoj i Sloveniji u sklopu ATP Umag.U sklopu ovogodišnjeg, 29. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu, HEP Opskrba organizirala je drugi po redu Hepi turnir, gdje su glavnu ulogu na terenu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije. Zajedničko druženje započelo je u subotu 14. srpnja, u jutarnjim satima na terenima Umag Tennis Akademije. Nakon ždrijeba i slaganja parova, 24 prijavljena igrača krenula su u borbu za bodove. Za posebno iznenađenje na kraju turnira bio je zaslužan Goran Ivanišević, legenda hrvatskog tenisa, koji je čestitao našim pobjednicima, Juri Levovniku iz  Odvetnik Jadek & Pensa te Juriju Slugi iz RCL grupe. Na oduševljenje svih prisutnih, Ivanišević se na terenu osobno uvjerio u odličnu igru pobjednika.

Ove je godine interes kupaca bio dvostruko veći, a neki od kupaca koji su uživali u međusobnom nadmetanju bili su predstavnici iz velikih tvrtki poput Messera, Ferro Preisa, Spin Vallisa, Energa te Allesa, a slovenske boje branili su predstavnici Oryxa, Spar Slovenije, RCL grupe, Erste carda i drugih.
Direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša, nakon dodjele pehara izjavila je: „Zahvaljujem svim kupcima iz Hrvatske i Slovenije koji su se odazvali pozivu na 2. Hepi turnir koji je ove godine nadmašio sva naša očekivanja. Dvostruko veći broj igrača ove godine dodatna je pozivnica i za naše ostale kupce da nam se pridruže sljedeće godine. Veseli me zainteresiranost naših kupaca za ovaj turnir, posebice kupaca HEP Energije iz Slovenije, a naša želja je da ovaj turnir postane tradicionalan i da se svake godine okupi što  veći broj sudionika.

Igrači su najavili kako je Hepi turnir već upisan u njihove kalendare i za sljedeću godinu, a svoje pozitivne dojmove podijelit će sa svojim poslovnim partnerima. Druženje s kupcima nastavljeno je na službenom egzibicijskom meču u Umagu čije su glavne zvijezde bili maskota Žaruljko te veliki prijatelji turnira i teniske zvijezde Goran Ivanišević i Mansour Bahrami.

HEP Opskrba, vodeći opskrbljivač u Hrvatskoj s više od 85.000 kupaca kategorije poduzetništvo i kućanstvo, nastavlja graditi uspješan poslovni odnos sa svojim kupcima, koji se temelji na lojalnosti i povjerenju.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.