EN

Tečajevi

RADIONICA 'ZELENO POSLOVANJE'

Motivacijska radionica kojom se podiže svijest djelatnika o važnosti racionalnog korištenja energije u okviru redovitih aktivnosti.
Cilj edukacijskih aktivnosti je osvijestiti kako male promjene ponašanja na razini pojedinca mogu učiniti velike promjene na razini organizacije.
Edukacija „Zeleno poslovanje“ može se nuditi i kao dio obavezne edukacije u provedbi norme ISO 50001.
Program se prilagođava specifičnim zahtjevima i karakteristikama organizacije („tailor made“).

Više o radionici na linku: http://www.hep.hr/esco/trening-centar-1532/tecajevi/zeleno-poslovanje/2994

 
RADIONICA 'GOSPODARENJE ENERGIJOM PRIMJENOM NORME ISO 50001'

Polaznike se želi upoznati s energetskim performansama, ciljevima i planom za postizanje ušteda i pripremiti ih za uvođenje certifikacije prema normi HRN EN ISO 50001.
Cilj radionice je prenijeti polaznicima informacije i znanja potrebna za ispunjenje njihove uloge kod primjene HRN EN ISO 50001 u svojoj organizaciji, specifično ona koja se tiču energetskih performansi.

Više o radionici pročitajte na: http://www.hep.hr/esco/trening-centar-1532/tecajevi/gospodarenje-energijom-primjenom-norme-iso-50001/2996

 
TEČAJ ZA ENERGETSKE MENADŽERE

Dvodnevni tečaj, namijenjen odgovornima za energetiku kao i odgovornima za upravljanje objektima u privatnom i javnom sektoru.
Cilj tečaja je podignuti postavljene standarde u ovom području.

Više o tečaju pročitajte na: http://www.hep.hr/esco/trening-centar-1532/tecajevi/tecaj-za-energetske-menadzere-2997/2997

 
TEČAJ ZA TEHNIČKO OSOBLJA ZA PROVEDBU MJERA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI U ZGRADAMA

Dvodnevni tečaj za poticanje razvoja, vještina i kvalifikacija, pruža specifična stručna znanja iz područja gospodarenja energijom ciljnoj skupini tehničkog osoblja zaduženog za održavanje zgrada.
Kroz tečaj klijent dobiva nove mogućnosti za optimizaciju potrošnje upotrebe energije s obzirom na postojeću opremu i sustave.

Više o tečaju pročitajte na: http://www.hep.hr/esco/trening-centar-1532/tecajevi/tecaj-za-tehnicko-osoblje-za-provedbu-mjera-energetske-ucinkovitosti-u-zgradama/2998

 

 

Prijavite se na HEP ESCO Newsletter! Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.