EN
Održana prva virtualna HEPI Trader radionica

Održana prva virtualna HEPI Trader radionica

16.07.2020.
HEP Opskrba organizirala je  prvu virtualnu Hepi Trader radionicu za svoje ključne kupce iz kategorije poduzetništvo.

Uslijed velikog interesa za radionicu, a kako bi se održala zadovoljavajuća epidemiološka situacija, radionica je po prvi put održana online.

U novo normalnim uvjetima rada, radionicu je otvorio direktor Mario Puntarić, a o kretanju veleprodajnih i maloprodajnih cijena te prednosti usluge HEPI Trader u prezentaciji o tržištu električne energije govorio je Roko Delaš, specijalist za razvoj poslovnih rješenja. Gost predavač bio je neovisni energetski stručnjak Marko Kosorić iz tvrtke Balkan Energy, koji je objasnio funkcioniranje referentnih burzi, faktore utjecaja na kretanje i formiranje cijena. Kupcima HEP Opskrbe predstavljeni su trendovi u trgovanju električnom energijom te očekivanja i kretanje cijena u nadolazećem razdoblju.

Na virtualnoj radionici prisustvovalo je više od 50 najvećih kupaca iz cijele Hrvatske među kojima su Zagrebačka pivovara, Fortenova grupa, Dukat, Janaf, PBZ, Zagrebačka banka, Končar, ABS Sisak, Holcim, Viktor Lenac, Valamar, DS Smith Belišće, Mepas grupa i mnogi drugi.

Zahvaljujući inovativnosti poslovanja, HEP Opskrba svojim kupcima preko usluge HEPI Trader omogućuje samostalno upravljanje nabavom električne energije, uvid u stanje na tržištu električne energije i kupnju električne energije na tranše jer na taj način svoju tvrtku na vrijeme mogu zaštititi od promjene cijena na tržištu.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.