EN
Najava provedbe projekta

Najava provedbe projekta "HEP - Srijedom na struju"
POZIV ZA MEDIJE
 
Zagreb, 18. travnja 2016.
Poštovani,
 
pozivamo Vas na svečani početak provedbe projekta „HEP – srijedom na struju“, koji će se obilježiti vožnjom električnim automobilima u parku Zrinjevac, u srijedu, 20. travnja 2016. godine, s početkom u 11 sati.
S ciljem promicanja koncepta elektromobilnosti, Hrvatska elektroprivreda će u sklopu događanja predstaviti razvojni projekt ELEN, prvi hrvatski lanac punionica za električna vozila.
Projekt „HEP - srijedom na struju“ pokrenut je od strane tvrtke Eco Group i uz potporu Hrvatske elektroprivrede, a građanima i posjetiteljima Zagreba svake srijede do 28. rujna 2016. godine i u vremenu od 10 do 16 sati omogućuje besplatnu vožnju u električnoj replici Forda model T rutom kroz centar  Zagreba (kružna vožnja po ruti park Zrinjevac-Trg kralja Tomislava-park Zrinjevac).
Kroz promicanje odgovornosti prema okolišu, projekt „HEP srijedom na struju“ Zagrebu ujedno donosi novu i jedinstvenu atrakciju koja će dodatno obogatiti turističku ponudu grada. 
Uz predstavnike Hrvatske elektroprivrede i tvrtke Eco Group, događanju će prisustvovati i istaknuti članovi hrvatske košarkaške, rukometne i vaterpolo reprezentacije, kao i predstavnici Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada.
Bilo bi nam izuzetno drago kada biste svojom prisutnošću mogli uveličati ovaj jedinstveni događaj.
 
Veselimo se Vašem dolasku!
Hrvatska elektroprivreda d.d.
 
KONTAKT ZA MEDIJE:
Lidija Džaja Moharić, lidija.dzaja@hep.hr ; 098/355 682
Anđelko Brezovnjački, andelko.brezovnjacki@hep.hr; 091/4669 698