EN
Najava potpisivanja Sporazuma o suradnji između Područnih obrtničkih komora i HEP Opskrbe

Najava potpisivanja Sporazuma o suradnji između Područnih obrtničkih komora i HEP Opskrbe
Poštovani,
 
pozivamo Vas na potpisivanje Sporazuma o suradnji između Područnih (županijskih) obrtničkih komora i HEP Opskrbe, koje će se održati u petak, 15. travnja 2016. u 12 sati, u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II, Zagreb.
 
Sporazume će potpisati predsjednici područnih (županijskih) obrtničkih komora i direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša, u nazočnosti predsjednika Hrvatske obrtničke komore (HOK) Dragutina Ranogajca.
 
Temeljem generalnog Sporazuma Hrvatske obrtničke komore s HEP Opskrbom, potpisanog krajem prošle godine, u sklopu projekta Zajednička nabava - HOK ZNA, osigurana je pravna podloga za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom za sve članove HOK-a.
 
Sklapanjem pojedinačnih sporazuma između HEP Opskrbe i područnih obrtničkih komora, obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će omogućen značajni popust na opskrbu električnom energijom.
 
Unaprijed zahvaljujemo na Vašem dolasku i ljubazno Vas molimo potvrdu dolaska na e-mail: martina.dujic@hep.hr ili snjezana.tomic@hok.hr.
 
 
Kontakti:
 
Martina Dujić
HEP Opskrba
martina.dujic@hep.hr
01/6322-149
098/9194-077
 
Snježana Tomić
Hrvatska obrtnička komora
snjezana.tomic@hok.hr
01/4806-670
091/4806-670