EN
Održan radni sastanak u okviru početka provedbe Programa pogodnosti

Održan radni sastanak u okviru početka provedbe Programa pogodnosti

23.05.2017.
U sjedištu HEP-a u Zagrebu, 18. svibnja, održan je radni sastanak u okviru početka provedbe Programa pogodnosti za kupce HEP grupe kategorije poduzetništvo koji ne koriste javnu uslugu.

U uvodnoj prezentaciji, direktorica HEP ESCO-a Vlasta Zanki istaknula je ciljeve koji se žele postići provedbom Programa pogodnosti. Uz zadržavanje postojećih kupaca i zadobivanja novih, kao važni ciljevi istaknuti su i poštivanje zakonodavnog okvira, ostvarenje dodatnog prihoda u segmentu energetskih usluga kao i jačanje pozicije HEP grupe na tržištu.

Na radnom sastanku  prezentirani su  proizvodi i usluge sukladno segmentaciji kupaca. Rukovoditelj Službe za upravljanje i daljinska mjerenja Sektora za sustavno gospodarenje energijom HEP ESCO-a Miroslav Kovačec predstavio je trenutno stanje gotovosti pilot projekata Programa pogodnosti (2016./2017.).

Prezentaciju uvjeta korištenja proizvoda i usluga iz Programa pogodnosti vodila je direktorica Sektora za međunarodnu suradnju, edukaciju i marketing HEP ESCO-a Sandra Magajne u kojoj je izvijestila o tri paketa proizvoda i usluga unutar Programa.

Paket 1: ESCO projekti po povoljnim uvjetima financiranja te Paket 2 i Paket 3: Gotovi proizvodi i usluge. U nastavku su predstavljeni i Opći uvjeti programa pogodnosti.

Nakon službenog dijela prodajni agenti HEP Opskrbe i prodajni timovi HEP ESCO-a  razmijenili su iskustva vezana uz završene pilot projekte Programa pogodnosti.

Radni sastanak je zaključila direktorica Vlasta Zanki predstavivši glavne aktivnosti Programa za naredno razdoblje.